Welke ondersteuning zoekt u?

Met een combinatie van eigen expertise en netwerk van professionals biedt Bedrijf op Koers u de kennis en middelen die nodig zijn om uw onderneming naar succes te leiden.

 

Doe de online scanVrijblijvende kennismaking

De mens centraal

Mensen vormen de motor van iedere organisatie. Maken organisaties uniek en geven kleur. Geven energie en zorgen voor verbinding. Door de mens centraal te stellen realiseren we een win-win-win. Dat is de overtuiging die ons bindt.

Over ons

Vanuit vertrouwen verbinden en versterken typeert de samenwerking tussen Rose Online en Add Your Service. Aangevuld met de gedragswetenschappelijke bijdrage van Science for Strategy. Wij zijn afkomstig uit verschillende werkgebieden en hebben uiteenlopende expertise en ervaringen. We delen de visie op mensen en hun waarde voor organisaties. Daarom hebben we onze expertise en krachten gebundeld en zetten die graag integraal in. Om daarmee het leven leuker, beter en makkelijker te maken; van u, uw medewerkers en uw klanten.

Rose Online

Fungeert al een aantal jaar als vuurtoren voor bedrijven en organisaties. Schijnt licht op het optimaal gebruik van website en social media om de missie, visie en kernwaarden van ondernemingen uit te dragen. Zorgt voor verlichting bij medewerkers door werkprocessen efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken.

 

 

Add Your Service

Vormt een rots in de branding voor ondernemers en organisaties. Door als klankbord en kompas te fungeren hoe de mens centraal kan worden gesteld door gehoor te geven aan ieders wensen en verwachtingen. En daardoor een cultuur te realiseren waar iedereen zich welkom voelt. Met als resultaat een financieel gezond bedrijf met betrokken en gewaardeerde medewerkers, tevreden en loyale klanten en een ondernemer die voldoening haalt uit zijn ondernemerschap.

Science for Strategy

Maakt tools, die de gedragswetenschap heeft voortgebracht het gedrag van mensen inzichtelijk en voorspelbaar te maken. Maakt gedragswetenschap toegankelijk en begrijpelijk voor het bedrijfsleven en overheden. Adviseert hoe met de kennis van het gedrag van mensen strategieën kunnen verbeteren.

 

 

Door onze samenwerking realiseren wij synergie voor uw onderneming. Dragen bij aan een cultuur waar mensen zich gezien en gehoord voelen. Door het leven leuker, makkelijker en beter te maken voor de mensen in en rond uw onderneming.

Meer weten?

Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

070 – 221 06 31

info@bedrijfopkoers.nl

Stuur een bericht

Contactformulier
Uw gegevens *