Hoe staat uw onderneming er voor?

U wilt vooruit met uw onderneming. Bedrijf op Koers heeft hiervoor een stapsgewijze aanpak ontwikkeld die u ondersteunt in elke stap van dit proces. Welke ondersteuning kunt u gebruiken?

 

Doe de online scanVrijblijvende kennismaking

Loods uw onderneming naar succes

Uw onderneming is altijd in beweging. Of het voor de wind gaat of in zwaar weer bevindt, het is aan u als leider de juiste bestemming, koers en bijsturing te bepalen. Bedrijf op Koers helpt u met een snelle, praktische aanpak de juiste stappen en prioriteiten te bepalen. 

Stap 1: Locatie bepalen

Een goed beeld van hoe uw onderneming er écht voor staat geeft u inzicht in wat er goed gaat, waar verbetering nodig is en waar uw prioriteiten liggen. Al tijdens het vrijblijvende intakegesprek besteden we uitgebreid aandacht aan de situatie in uw onderneming om zo snel mogelijk te kunnen bepalen hoe Bedrijf op Koers u optimaal kan ondersteunen. 

Koers valideren

Als ondernemer staat u vaak alleen aan het roer. U kent uw klanten, medewerkers en aanbod, maar toch is het soms fijn als u meer zekerheid heeft bij het maken van ingrijpende beslissingen. 

Bedrijf op koers biedt een bedrijfsscan, waarmee op wetenschappelijke basis uw huidige of bedachte koers en aannames worden getoetst bij uw klanten en medewerkers. Zo heeft u in een vroeg stadium een beeld van draagvlak, hindernissen en eventuele weerstand.  

Stap 2: Koers bepalen

Waar wilt u met uw onderneming naartoe? Waarschijnlijk een vraag waar u als ondernemer vaker over nadenkt. Hoe bepaalt u het juiste doel en hoe toetst u dit? Hoe vertaalt u deze doelen en ambities naar de dagelijkse praktijk? Bedrijf op Koers helpt u deze stap te structureren en ondersteunt u met het uitzetten van een werkbare koers. 

Stap 3: Op koers krijgen

Het aantal knoppen waar u aan kunt draaien binnen uw onderneming is groot. Welke aanpassing heeft het gewenste effect en hoe beïnvloeden ze elkaar? Bedrijf op Koers helpt u met het implementeren en uitvoeren van koersaanpassingen in uw onderneming. 

Stap 3: Op koers houden

Ondernemen is continu bijsturen. Elke koerswijzing en invloed van buitenaf vraagt om bijsturing. Heeft u zicht op hoe de koers van uw onderneming beïnvloed wordt? Bedrijf op Koers helpt u met inzicht, advies en de juiste indicatoren om uw bedrijf op koers te houden. 

Stap 4: Resultaat meten

Een onderneming leiden bestaat niet uit zwart-wit of goed-fout beslissingen. Het draait om visie en keuzes op basis van beschikbare informatie. Bedrijf op Koers biedt hulpmiddelen en advies om deze beslissingen onderbouwd te maken. 

Meer weten?

Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Vlietweg 15
2266KA Leidschendam

070 – 221 06 31

info@bedrijfopkoers.nl

Stuur een bericht

Contactformulier
Uw gegevens *