Welke ondersteuning zoekt u?

Met een combinatie van eigen expertise en netwerk van professionals biedt Bedrijf op Koers u de kennis en middelen die nodig zijn om uw onderneming naar succes te leiden. 

 

Doe de online scanVrijblijvende kennismaking

Loods uw onderneming naar succes

Uw onderneming is altijd in beweging. Of het voor de wind gaat of in zwaar weer bevindt, het is aan u als leider om de juiste bestemming, koers en bijsturing te bepalen. Welke hulp heeft u nodig om dit succesvol te doen?

Expertises Bedrijf op Koers

Vanuit vertrouwen verbinden en versterken. Dat is wat wij te bieden hebben. Bij het ondernemen zijn vele facetten van belang. Onze expertise richt zich op mensen, processen en communicatie, zowel binnen als buiten de onderneming.

Deze drie aandachtsgebieden vormen de rode draad van iedere bedrijfsvoering en bepalen in sterke mate de medewerkerstevredenheid, klantbeleving en de financiële gezondheid van uw onderneming.

Mens

De mens centraal. Klinkt zo logisch maar is oh zo lastig. Immers, ieder mens is anders. Behandel de ander zoals de ander behandeld wil worden. Dat is de kunst. Daarom is het de moeite waard te bepalen waarom klanten voor uw onderneming kiezen. En wat er voor nodig is dat ze hun voorkeur behouden. Heeft u zicht op de talenten binnen uw team en worden ieders kwaliteiten optimaal benut? Met welk gevoel stapt u uw onderneming binnen? Haalt u nog steeds voldoening uit uw ondernemerschap?

We helpen u graag te bepalen of er sprake is van een ‘perfect match’.

Proces

Processen zijn het geheel van activiteiten dat zich afspeelt tussen de vraag naar een product of dienst en het leveren daarvan. Wanneer de wensen en verwachtingen van klanten en medewerkers centraal staan, is de vraag of de huidige processen in uw onderneming voldoen. Zijn ze klant- en gebruiksvriendelijk genoeg? Onze ervaring leert dat er vele mogelijkheden zijn het leven van klanten en medewerkers leuker, makkelijker en beter te maken. We bekijken graag welke mogelijkheden bij uw onderneming passen.

Communicatie

Een definitie van ‘communicatie’ die altijd is blijven hangen is: zo dicht mogelijk langs elkaar heen praten. Dit typeert namelijk heel goed hoe lastig het is precies te snappen wat klanten en medewerkers nodig hebben en wat u als onderneming te bieden heeft. De kunst is de ander te behandelen zoals de ander behandeld wil worden. Daarvoor is communicatie een cruciaal onderdeel. Zowel in de persoonlijke interactie als digitaal kunnen wij bijdragen aan meer onderling begrip en het vergroten van de effectiviteit van de samenwerking, zowel intern als extern.

Wetenschappelijke onderbouwing

Om u zo goed mogelijk te adviseren over mens, proces en communicatie maken wij gebruik van wetenschappelijke inzichten op deze gebieden. Wij bieden onder andere een bedrijfsscan waarmee wij op wetenschappelijke basis en met behulp van geavanceerde statistische analyses uw aannames over klanten en medewerkers toetsen. Zodat u meer zekerheid heeft bij het maken van ingrijpende beslissingen over mens, proces en communicatie. U, goed geïnformeerd, middelen kunt inzetten op gebieden die daadwerkelijk een bijdrage leveren aan het op koers houden of krijgen van uw onderneming. Zo zorgt u dat uw geld en tijd besteedt aan zaken die er écht toe doen.

Meer weten?

Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Vlietweg 15
2266KA Leidschendam

070 – 221 06 31

info@bedrijfopkoers.nl

Stuur een bericht

Contactformulier
Uw gegevens *