Resultaat van uw onderneming optimaliseren?

Als ondernemer wilt u optimaal resultaat uit uw onderneming halen. Bedrijf op Koers helpt u met het op orde brengen van de basis en het uitzetten van een heldere koers. U als ondernemer aan het roer, met onze expertise en ondersteuning waar nodig. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te bepalen hoe wij uw onderneming het beste kunnen ondersteunen. 

Bedrijf op koers vormt een rots in de branding voor ondernemers en organisaties. Door als klankbord en kompas te fungeren. U te helpen focussen en gehoor te geven aan wensen van diegene die het succes van uw onderneming bepalen.

Als ondernemer staat u vaak alleen aan het roer. Tijdens een vrijblijvend gesprek besteden we uitgebreid aandacht aan de situatie in uw onderneming.

Wij helpen met het optimaliseren van het fundament van uw bedrijfsvoering en dragen daarmee bij aan een (financieel) gezond bedrijf. Wij helpen u met:

  • Betrokken en gewaardeerde medewerkers
  • Tevreden en loyale klanten
  • Geoptimaliseerde bedrijfsprocessen

Dit biedt u als ondernemer die tijd, rust en controle om te bouwen aan de onderdelen die uw onderneming uniek maken. 

Waarom Bedrijf op Koers

Bedrijf op Koers biedt structuur en overzicht. Biedt inzicht hoe u de koers van uw onderneming kunt beïnvloeden en geeft advies welke aanpak bij u en uw bedrijf past. Kijken met u mee met een deskundige en objectieve blik. 

Behoefte aan een vrijblijvend gesprek hierover? Neem dan contact met ons op.

Plan vrijblijvende kennismaking

Contactformulier
Uw gegevens *

Laatste nieuws en inspiratie

Van ad-hoc naar in-control

Van ad-hoc naar in-control

De twee coronagolven hebben voor ieder bedrijf gevolgen voor de toekomst. Veel bedrijven kampen met teruglopende omzetten en zijn genoodzaakt hun businessmodel voor de toekomst aan te passen om te kunnen voortbestaan. Andere bedrijven hebben een enorme toename in hun...

Lees meer
Integrale aanpak: de mens centraal

Integrale aanpak: de mens centraal

In een eerdere post beschreef ik hoe belangrijk het is de flexibiliteit en het reactievermogen van je bedrijf te vergroten. Behalve aandacht voor het omgaan met veranderingen, is het bovenal belangrijk te kiezen voor een integrale werkwijze binnen je organisatie. Met...

Lees meer
Flexibiliteit & reactievermogen

Flexibiliteit & reactievermogen

Hoewel de platform-economie steeds breder bekend raakt en het aantal ZZP’ers stijgt, houden de meeste bedrijven nog altijd vast aan dienstverbanden. Ook wordt veelal nog gewerkt met functies en functieomschrijvingen in plaats van rollen en taken. De onderliggende...

Lees meer

Over Bedrijf op Koers

Vanuit vertrouwen verbinden en versterken typeert de samenwerking tussen Rose Online en Add Your Service. Aangevuld met de gedragswetenschappelijke bijdrage van Science for Strategy. Wij zijn afkomstig uit verschillende werkgebieden en hebben uiteenlopende expertise en ervaringen. We delen de visie op mensen en hun waarde voor organisaties. Daarom hebben we onze expertise en krachten gebundeld en zetten die graag integraal in. Om daarmee het leven leuker, beter en makkelijker te maken; van u, uw medewerkers en uw klanten.