De twee coronagolven hebben voor ieder bedrijf gevolgen voor de toekomst. Veel bedrijven kampen met teruglopende omzetten en zijn genoodzaakt hun businessmodel voor de toekomst aan te passen om te kunnen voortbestaan. Andere bedrijven hebben een enorme toename in hun business ervaren en groeien uit hun oude jasje.

Toekomstperspectief

De overeenkomst voor beide groepen is dat er het afgelopen jaar veel ad-hoc is geopereerd en er geen gelegenheid was zaken optimaal te organiseren.
Nu we het perspectief hebben dat er een einde komt aan de coronacrisis doordat gestart is met vaccinatie, wordt het langzamerhand mogelijk zaken onder controle te krijgen.

Regie in eigen handen

Wanneer we straks uit de coronacrisis komen, geldt dat er een ‘nieuw normaal’ is, en is het toekomstperspectief anders dan het was voor 2020. Daarom is het noodzakelijk om te bepalen hoe jij met je bedrijf de toekomst in wilt gaan. Hoe pas je je organisatie aan op de nieuwe situatie? Heb je de juiste medewerkers aan boord om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien? Zijn je werkprocessen toegerust op de toekomst? Ben je in staat de draad met je bestaande klanten weer op te pakken of heb je te maken met nieuwe afnemers en leveranciers?

Passende antwoorden

Veel vragen die een passend antwoord zoeken. Om weer in-control te komen, bieden wij graag onze expertise aan. Door gebruik te maken van onze gratis online scan en een vrijblijvend gesprek, kunnen we onderzoeken wat jij en je bedrijf nodig hebben om straks weer vol gas vooruit te kunnen.

Interesse in ons aanbod? Vul dan de gratis online scan in  of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Leo Valk

Eigenaar Add your Service, Mede-oprichter Bedrijf op Koers. Expert op het gebied van mensgericht organisatie-advies.

Ik ben in mijn element, zodra ik organisaties versterk en win-win-win situaties realiseer door ‘de mens’ centraal te stellen. Ik kom tot mijn recht als ik gezamenlijk een organisatie en cultuur bouw waar medewerkers ruimte en verantwoordelijkheid krijgen hun talent te ontwikkelen en van daaruit verschil te maken. Ik geniet als medewerkers hun passie leven en talenten ontplooien.