Hoewel de platform-economie steeds breder bekend raakt en het aantal ZZP’ers stijgt, houden de meeste bedrijven nog altijd vast aan dienstverbanden. Ook wordt veelal nog gewerkt met functies en functieomschrijvingen in plaats van rollen en taken.

De onderliggende vraag is hoe het gesteld is met de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen binnen je bedrijf. Hoe snel waren jij en je medewerkers het afgelopen jaar in staat adequaat en effectief te reageren op de corona-pandemie? Wat waren de kwetsbaarheden in jouw organisatie?
Een ding weten we zeker: de verandering blijft! De ontwikkelingen gaan steeds sneller en kunnen zó disruptief zijn dat het veel vraagt van de flexibiliteit en het reactievermogen van je organisatie en je mensen.

Wil je weten hoe wendbaar jouw organisatie is? Hoe jij, je medewerkers en organisatie snel en adequaat kunnen meebewegen met ontwikkelingen? En hoe je je organisatie sterker kunt maken voor nieuwe veranderingen? Maak dan gebruik van onze gratis online scan en ontvang een vrijblijvend advies hoe de flexibiliteit en het reactievermogen van jouw organisatie kan worden vergroot.

Leo Valk

Eigenaar Add your Service, Mede-oprichter Bedrijf op Koers. Expert op het gebied van mensgericht organisatie-advies.

Ik ben in mijn element, zodra ik organisaties versterk en win-win-win situaties realiseer door ‘de mens’ centraal te stellen. Ik kom tot mijn recht als ik gezamenlijk een organisatie en cultuur bouw waar medewerkers ruimte en verantwoordelijkheid krijgen hun talent te ontwikkelen en van daaruit verschil te maken. Ik geniet als medewerkers hun passie leven en talenten ontplooien.