Nu de scholen weer zijn gestart, de avonden weer langer worden en de zomerhitte verdwenen is, wordt het ‘normale’ leven weer hervat. Hoewel het ‘normaal’ in dit jaar door covid-19 een ‘nieuw normaal’ is geworden.

Daarom wil ik ook spreken over een ‘nieuw begin’: de aanvang van het laatste kwartaal van het jaar. Voor veel bedrijven, commercieel en financieel, het belangrijkste kwartaal, en dus belangrijk om daarin succesvol te zijn.

Reflectie & regie

Hopelijk heb je kunnen genieten van een paar weken zomervakantie. De rust en ruimte gehad bij te komen van het roerige voorjaar en de impact die covid-19 op ons dagelijks leven heeft. De tijd gehad terug te blikken wat het effect is geweest, zowel zakelijk als privé.

Wat is de impact van de coronacrisis op je processen en resultaten? Heb je kunnen profiteren van de veranderingen die zijn opgetreden? Of ben je genoodzaakt drastische maatregelen te nemen? Heb je het gevoel dat je overgeleverd bent aan het virus of heb je de regie stevig in handen? Een ding weet ik zeker: het ‘nieuwe normaal’ raakt iedere ondernemer en ieder bedrijf.

De vraag is: Wat ga je doen? Welke verbetermogelijkheden zie je voor jezelf? Maak je optimaal gebruik van de talenten en kwaliteiten van je medewerkers? Ervaar je weerstanden binnen je team die de voortgang belemmeren? Klopt je verdienmodel nog wel?

Veel vragen die niet 1-2-3 te beantwoorden zijn.

Daarom ondersteunen wij met Bedrijf op Koers de nieuwe koers van je bedrijf te bepalen. Je bedrijf op koers te brengen of te houden. Je te helpen aanpassingen en verbeteringen door te voeren. In alle gevallen stellen we de mens binnen je bedrijf centraal. En helpen we je het leven beter, leuker en makkelijker maken. Van jezelf, je medewerkers en jullie klanten.

Jezelf

Heb je nog steeds de drive om door te gaan met je bedrijf? Staan de mate van voldoening en je verdiensten in verhouding tot de hoeveelheid tijd, energie en verantwoordelijkheid die je iedere dag in je bedrijf stopt?

Mogelijk confronterende vragen. Maar ze raken wel de essentie van het ondernemerschap: Doe je nog steeds datgene wat je het liefste doet?

Heb je de behoefte hierover te sparren en durf je het aan een spiegel voorgehouden te krijgen? Wij zijn de steun in de rug, het klankbord, de stok achter de deur.

Medewerkers 

Wij stellen je in staat het optimale uit je team te halen en daarmee je bedrijf te versterken. Waardoor er ruimte ontstaat uniek te zijn en de mens in je organisatie centraal te stellen. Omdat mensen sociale wezens zijn, die gezien en gehoord willen worden. Een positief gevoel krijgen als ze erkend en gewaardeerd worden.

Wij helpen je medewerkers mee te krijgen. Niet omdat het moet, maar omdat ze dat zelf willen. We adviseren je zodat je helder en consistent met je team kunt communiceren. Op een wijze die past bij jou en de identiteit van jouw onderneming. Wij dragen bij aan een cultuur waar ieder mens behandeld wordt, zoals ieder mens behandeld wil worden; met het collectieve belang voor ogen. Waarmee we het leven van jou, je medewerkers en jullie klanten beter, leuker en makkelijker maken.

Bedrijf

Bieden jullie nog steeds waar jullie huidige en toekomstige klanten op zitten te wachten? Wat is de toegevoegde waarde van je bedrijf? Waarin maken jullie écht het verschil? Verlopen werkzaamheden en processen optimaal en dragen ze bij aan klanttevredenheid en vergroten ze het werkplezier van je medewerkers?

Wij helpen je het fundament van je bedrijf en je ondernemerschap te versterken. Te assisteren je koers te bepalen, de basis op orde te brengen en van daaruit op volle kracht vooruit te gaan.

Bedrijf op Koers

Bedrijf op Koers helpt je de juiste keuzes te maken en daarmee te voldoen aan jouw doelen, de huidige verwachtingen en toekomstige wensen van je klanten. De kwaliteiten en talenten van je medewerkers optimaal te benutten. Werkprocessen klant- en gebruiksvriendelijker te maken, zodat deze ondersteunen en (merkbaar) bijdragen aan het resultaat van je bedrijf. 

Vanuit vertrouwen verbinden en versterken. Dat is waar Bedrijf op Koers voor staat.

Vul de gratis online scan in of neem contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Leo Valk

Eigenaar Add your Service, Mede-oprichter Bedrijf op Koers. Expert op het gebied van mensgericht organisatie-advies.

Ik ben in mijn element, zodra ik organisaties versterk en win-win-win situaties realiseer door ‘de mens’ centraal te stellen. Ik kom tot mijn recht als ik gezamenlijk een organisatie en cultuur bouw waar medewerkers ruimte en verantwoordelijkheid krijgen hun talent te ontwikkelen en van daaruit verschil te maken. Ik geniet als medewerkers hun passie leven en talenten ontplooien.